Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Constructie- en technisch installatiebedrijf K. Stok & Zn. Bv. is een landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van staalconstructies en technische installaties.

De onderneming beschikt over eigen constructeurs en tekenaars, die met AutoCAD en met Pro-Steel 3D werken.
In ons bedrijfspand maken onze medewerkers gebruik van moderne computergestuurde productietechnieken bij het construeren, conserveren en monteren van complexe staalconstructies.

De bedrijfstak installatietechniek is vooral werkzaam in de eigen regio.

Het bedrijf wordt geleid door de heren K.G. Stok, J.H. Stok en A. Fennema. Het werkgebied bevindt zich voornamelijk boven de grote rivieren.

Geschiedenis

In 1925 begon de heer K. Stok een smederij; het werk bestond vooral uit het beslaan van paarden en het maken van kachelpijpen. De opkomst van de landbouwmechanisatie zorgde binnen het bedrijf voor nieuwe activiteiten, zoals het repareren en verkopen van landbouwwerktuigen. Toen deze branche zich overal in het land flink ontwikkeld had, richtte Stok zich op constructiewerk.

Certificering

K. Stok & Zn. B.V. staat bekend als een betrouwbare partner, die constructief meedenkt in het voortraject en haar leveranties punctueel geheel volgens afspraak en tijdsplanning verzorgt.

Het bedrijf levert een kwaliteitsproduct tegen een redelijke prijs. De onderneming bezit het ISO 9001-2000 , het VCA*-certificaat en het SNS Keurmerk Nederlandse Staalbouw.

Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Dit zijn de drie peilers onder het Keurmerk Nederlandse Staalbouw. De belangrijkste elementen voor een goed eindproduct. Als opdrachtgever zijn deze drie elementen ook voor u een essentieel onderdeel om tot een betrouwbaar eindproduct te komen.

Alle bedrijven die het SNS Keurmerk voeren zijn uitgebreid onderzocht door een onafhankelijke geaccrediteerde instantie. Dit omvat een strenge keuring van het eigen bedrijf om aan de optimale bouweisen te kunnen blijven voldoen, Er wordt alleen gewerkt met hoog opgeleid personeel en met de beste matrialen om veiligheid en kwaliteit te garanderen.

Wanneer veiligheid en kwaliteit samen gaan volgt er automatisch een betrouwbaar product. Betrouwbaarheid betekent ook dat afspraken ook worden nagekomen.