Diensten

Diensten

Constructie

Wij verzorgen het gehele constructiewerk, dus inclusief het tekenwerk, van grove constructies tot het fijnere werk. De kennis en ervaring om creatief met het materiaal (metaal) om te gaan, is groot; op dit gebied kunnen wij vrijwel elke wens omzetten in een perfect eindproduct.
Als constructiebedrijf zijn wij toeleverancier voor de bouw in de vorm van stalen skeletten, trappen, bordessen, leuningen en dergelijke. Ook complexere constructies kunnen door ons worden verzorgd waarbij de engineering in samenwerking met de opdrachtgever plaats vind.

CAD Tekenwerk

Stok & Zn. Verzorgt het gehele constructiewerk, dus inclusief het tekenwerk, van grove constructies tot het fijnere werk. De kennis en ervaring om creatief met het materiaal (metaal) om te gaan, is groot; K. Stok & Zn. B.V. kan op dit gebied vrijwel elke wens omzetten in een perfect eindproduct.
De onderneming beschikt over eigen constructeurs en tekenaars, die met Pro-Steel 3D en AutoCad werken.

Conservering

Wij hebben een eigen afdeling conservering waar het staalwerk kan worden voorzien van één of meerder lagen primer of 2 componenten verfsysteem.
Het staal wordt afhankelijk van de conservering zwart en/of gestraald en/of gemenied ingekocht. Het staal kan tevens worden voorzien van een thermische zinklaag of één of meerder lagen poedercoating. Hierbij werken we samen met gespecialiseerde partners op het gebied van thermisch verzinken en poedercoating.

Montage

De staalconstructie worden op locatie door eigen montagemedewerkers op een zorgvuldige wijze opgebouwd, daarnaast maakt het bedrijf gebruik van diensten van gerenomeerde montage bedrijven.
Veiligheid voor alles bij Stok. Alle montagemedewerkers zijn o.a. in het bezit van een geldig VCA.

Installatie

De afdeling installatie biedt een breed dienstenpakket. We zijn vaak werkzaam in renovatieprojecten. In hallen en winkels installeren we direct en indirect gestookte luchtverwarmers; in werkplaatsen is er veel vraag naar stralingsverwarming. Hieronder een overzicht van onze Installatie diensten:

  • Gas, elektra, waterleiding
  • Verwarming systemen
  • Sanitair
  • Kunststof dakbedekkingen
  • Zinkwerk
  • Zonnepanelen en Zonne boiler systemen

Computergestuurde Metaalbewerking

Wij hebben de beschikking over een uitgebreid en modern machinepark waaronder een computergestuurde knip & ponsmachine.
Daarnaast hebben wij ook de beschikking over een computergestuurde boorbank waarbij wij tot ± 18mtr balken kunnen voorzien van de benodigde gaten.